Vind jouw coach

Ik zoek een coach

Een geschikte coach zoeken is een flinke klus. Heb je behoefte aan iemand met een stevige persoonlijkheid die weet van aanpakken? Of juist aan een voorzichtige, meer spirituele benadering? Wil je doelgericht naar je resultaten toewerken of moet je eigenlijk nog ontdekken waar de kern van je hulpvraag precies ligt?

Al deze factoren zijn van belang in de zoektocht naar jouw coach. Helaas wordt het al gauw een dagtaak om je door de jungle van coaches en hun coachvormen heen te worstelen. Daarom is Jade Plus er om jou deze ingewikkelde zoektocht te besparen.

Aan de hand van een intakegesprek maken we inzichtelijk wat je wensen zijn en welke vorm van coaching daar het beste op aansluit. In ons netwerk van gecertificeerde, professionele coaches gaan we vervolgens op zoek naar de juiste match. Klikt het tussen jou en de coach, dan gaan jullie samen het coachtraject in, dat losstaat van Jade Plus. Na afloop van het coachtraject plannen we een nazorggesprek waarin we terugblikken op jouw coachproces.

Hoe jong of oud je ook bent en wat je hulpvraag ook is: Jade Plus helpt je verder. Heb je interesse in een intakegesprek? Neem dan gerust contact met ons op.

tarief op aanvraag

Bekijk de coaches